1 köpük küp için ürünler (5)

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Kakao çekirdekleri - doğal

Kakao çekirdekleri - doğal

Doğal organik ham kakao çekirdekleri Net ağırlık: 100 g 100 g başına enerji değeri: 565 kcal Son kullanma tarihi: 18 ay
Hazırlanmış Tatlı Karışımları - Hindistan Cevizi Mugcake Tozu için pişirme

Hazırlanmış Tatlı Karışımları - Hindistan Cevizi Mugcake Tozu için pişirme

Hindistan Cevizi Mugcake, mikrodalgada sağlıklı muffinler pişirmek için hindistan cevizi ve vanilya aromalı bir tozdur. Şekersiz, glütensiz. Protein ve diyet lifleri kaynağıdır. Prebiyotikler içerir. 5 dakikada dengeli malzemelerle lezzetli ve aromalı bir kek. Pişirmesi kolay ve hızlı. Fırın, blender veya ekstra mutfak gereçlerine gerek yok. Sağlıklı bir tatlı. Beslenme ve diyetler için uygundur. Zengin proteinler, sağlıklı karbonhidratlar ve diyet lifleri - kahvaltı veya atıştırmalık için idealdir. Sakaroz, glukoz, fruktoz veya diğer eklenmiş şekerler yoktur. Bir cupcake pişirmek için büyük bir fincan, çatal, mikrodalga, yumurta, kefir veya yoğurt ve Mugcake tozu gereklidir. Pişirme talimatları: büyük bir fincanda bir yumurtayı çatal ile çırpın, 60-80 g kefir veya yoğurt ekleyin. Karıştırın, 2 düz yemek kaşığı Mugcake tozunu ekleyin. Mikrodalgada 2-3 dakika pişirin. Biraz soğutun, fincandan çıkarın, parçalara kesin ve yoğurt, reçel, fındık ezmesi vb. ile yiyin. Net ağırlık, kg: 0,164 Brüt ağırlık, kg: 0,164 Boyutlar (D * G * Y), cm: 5 * 12 * 16 Paket: brüt ağırlık: 4,94 Boyutlar (D * G * Y), cm: 28 * 20 * 30 Palet başına parça sayısı (kg): 2400 Palet başına kutu sayısı: 80
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Lukuma - toz

Lukuma - toz

Doğal organik lukuma tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 329 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay